Animatie laten maken

Als je overtuigd bent van de voordelen van uitleganimaties, wil je vast een animatie laten maken. Wij zijn een specialistisch bureau in uitleganimaties maken, en helpen je graag bij het verspreiden van jouw verhaal aan (potentiële) klanten. Hier lees je hoe onze werkwijze eruit ziet en welke stappen doorlopen worden bij het maken van een animatie.

Stap 1. Animatie laten maken

Een animatie laten maken begint met een gesprek op ons kantoor. Tijdens dit gesprek werken we het concept uit, wat willen we vertellen en hoe vertellen we het? We overleggen samen met u wat er in de video terug moet komen, en we tekenen dit tegelijkertijd voor u uit. Zo kunt u voldoende feedback geven en wordt het precies duidelijk welke richting we op gaan met de animatie.

Stap 2. Het storyboard

In het storyboard tekenen we plaatje voor plaatje uit zodat er voor u een goed beeld ontstaat van hoe de animatie eruit moet komen te zien. Ook hier bieden we u de mogelijkheid uw commentaar te geven. Een animatie laten maken wilt u namelijk wel met voldoende inspraak doen. Zodra we het eens zijn over het storyboard, bepalen we de muziek en voice-over van de video, en starten we met de productie.animatie laten maken

Stap 3. De productie

De productie van de animatie is natuurlijk de kernstap bij een animatie laten maken. Het storyboard laten we digitaal tot leven komen. De combinatie van bewegend beeld, muziek, spraak en geluidseffecten wordt geconstrueerd, waarna we de eerste versie aan je laten zien. Wanneer je het hier mee eens bent ronden we de laatste details af en leveren we het eindresultaat op. De volgende stap is van animatie laten maken naar animatie laten zien.

Stap 4. De verspreiding

Zoals gezegd zit het proces van een animatie laten maken erop en is het tijd om je boodschap bij het juiste publiek te krijgen. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Ons bureau zorgt namelijk tevens ook voor de video-marketing rond de animatie. We brengen de video naar jouw doelgroep, zorgen voor veel kijkers en converteren deze naar kopers. Zo haal je het maximale uit je uitleganimatie.